top of page

Ukrainian | українська

Updated: Sep 19

Ukrainian Prevention Resources

Кампанія з запобігання вживанню опіоїдів

Opioid Prevention Campaign


Про кампанію

About the Campaign


Кампанія з запобігання вживанню опіоїдів - це інформаційна кампанія для підтримки охорони здоров'я, спрямована на запобігання вживанню підлітками психоактивних речовин.


В останні десятиліття рівень передозувань серед молоді зріс, а більшість людей, які проходять лікування від розладу, пов'язаного з вживанням опіоїдів, почали вживати наркотики до того, як досягли 25 років. За даними Центрів з контролю та профілактики захворювань, кожен сьомий старшокласник каже, що хоч раз зловживав рецептурними препаратами. Підлітковий вік залишається критичним періодом для розвитку мозку та вразливим періодом для вживання психоактивних речовин.


Кампанія з запобігання вживанню опіоїдів містить ключову інформацію про опіоїди та посібник для батьків і вчителів про те, як запобігти зловживанню опіоїдами. Цей матеріал, заснований на фактичних даних, надає наукові дані про залежність і найважливішу інформацію про запобігання вживанню.


12 речей, які батьки можуть зробити для запобігання залежності

12 Things Parents Can Do to Prevent Addiction



7 речей, які можуть зробити вчителі для запобігання залежності

7 Things Teachers Can Do to Prevent Addiction



Підлітки та опіоїди

Teens and Opioids



Ознайомтесь із ресурсами

Explore Resources



Графічні матеріали для соціальних мереж

Social Network Graphics


Матеріал для партнерів

Partner Toolkit


Завантажте матеріал, готовий для використання на вашому сайті, в соціальних мережах, електронних листах тощо.




 

Факти про фентаніл: розуміння ризиків

Facts about Fentanyl: Understanding the Risks





Оскільки фентаніл продовжує впливати на громади з безпрецедентною швидкістю, розуміння його ефективності та небезпеки має вирішальне значення для зменшення шкоди. Підвищуючи обізнаність і пропагуючи такі життєво важливі заходи, як налоксон, ми можемо працювати над запобіганням передозуванням і рятуванням життів.



Це пояснювальне відео висвітлює тривожне зростання синтетичних опіоїдів, таких як фентаніл, ризики передозування, збільшення підроблених таблеток, що містять фентаніл, по всій країні, а також важливість доступу до налоксону та освіти щодо запобігання передозуванням.


Comments


bottom of page